Sacou Karl Lagerfeld

Dacă sunteți în căutarea unui sacou elegant de designer, nu căutați mai departe decât un sacou Karl Lagerfeld. Acest stil atemporal va face orice bărbat să arate elegant. Fie că este vorba de muncă sau de plimbare Sacoul Lagerfeld este accesoriul perfect pentru orice ocazie. Siluetele sculpturale și culorile vii te vor face să arăți ca superb. În plus, este garantat că te va face să ieși în evidență într-o mulțime.

Geaca karl lagerfeld

Dacă sunteți în căutarea unui sacou elegant Karl Lagerfeld, încercați instrumentul de comparare a prețurilor. Vă va permite să comparați prețurile jachetelor Karl Lagerfeld de la peste 500 de retaileri. Acest lucru vă va permite să găsiți cea mai bună ofertă și să obțineți stilul care se potrivește stilului dvs. personal.

Cariera lui Karl Lagerfeld

Cariera lui Karl Lagerfeld se întinde pe mai multe domenii. Talentele sale variate includ arta, fotografia și designul. Creațiile sale au fost prezentate în mari prezentări de modă și pe coperțile revistelor. Este, de asemenea, director de creație și artist. El a lucrat în colaborare cu fotografi și artiști pentru a crea imagini pentru colecțiile sale.

Născut la Hamburg, Germania, cariera lui Karl Lagerfeld a început la o vârstă fragedă. Deși familia lui nu era implicată în modă, el a arătat un interes timpuriu pentru design și schiță. De tânăr, critica hainele colegilor săi. În adolescență, s-a implicat în înalta modă.

În timp ce lucra pentru diverse case de modă, Lagerfeld a lucrat și pentru celebrități. A conceput ținute pentru turneul Re-Invention al Madonna și a colaborat cu H&M. El a proiectat, de asemenea, haine pentru Kylie Minogue pentru turneul ei showgirl. Munca sa a influențat multe celebrități, inclusiv Regina Pop, Madonna și Mariah Carey.

După ce a lucrat pentru Chloe din 1963 până în 1983, Lagerfeld a început să lucreze pentru alte companii. În 1965, a creat blănuri pentru Fendi. De asemenea, a creat design-uri pentru alte companii high-end. La mijlocul anilor 1970, el lucra la mai multe proiecte în același timp, inclusiv casele de modă Fendi și Chanel.

Pe lângă faptul că este directorul de creație al Chanel și Fendi, Lagerfeld a avut și o carieră variată în domeniul artelor. A scris cărți și a creat materiale fotografice de modă. Munca sa i-a câștigat o reputație de estet și iubitor de artă. A devenit una dintre cele mai iconice figuri de pe scena modei europene.

Colecțiile sale pentru Chanel

Pentru pasionații de modă care doresc să înțeleagă mai profund munca designerului, cataloagele lui Karl Lagerfeld reprezintă o resursă esențială. Aceste publicații produse din belșug prezintă imagini, scurte descrieri, recenzii din reviste de modă și citate de la designerul însuși. Cataloagele acoperă peste o sută de colecții, de la începuturile sale ca director de creație până la colecțiile mai recente.

Statutul de cult al colecțiilor Chanel ale lui Lagerfeld a devenit legendar, dar designerul a fost și o forță în multe alte domenii. Geniul său creativ a ajutat la realizarea multor dintre cele mai recunoscute piese din Casa Chanel. El a imaginat, de asemenea, Metiers d’art, care evidențiază măiestria care merge în realizarea caselor de couture.

Karl Lagerfeld a resuscitat brandul Chanel și l-a reinventat ca casă de modă. S-a inspirat din designurile originale ale lui Gabrielle „Coco” Chanel. Acest lucru a permis companiei să devină o icoană culturală și unul dintre cei mai mari jucători de pe piața de lux. Brandul generează acum vânzări anuale de peste 11 miliarde de dolari.

Pe lângă proiectarea hainelor, Lagerfeld a servit și ca fotograf și realizator de film, aducând moștenirea Chanel pe ecran. A filmat în mod regulat campaniile de publicitate ale lui Chanel. Designerul a locuit la Paris cu pisica sa Choupette și a murit pe 19 februarie 2019.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *