Blugi barbati clasici

Blugi barbati clasici sunt perfecți atunci când vrei să porți ceva extrem de casual. Blugii pentru bărbați au o croială lejeră, relaxată, cu talie joasă și linie ușor conică. Dar îi vei găsi în nenumărate forme – mai baggy sau mai structurați, cu buzunare adăugate sau lipsă, aplicații, rupturi, cusături extra. Pot avea nuanțe – alb, acid wash, indigo, albastru clasic sau doar ușor decolorat, negru și gri.

O pereche de blugi adaugă o atitudine relaxată oricărui outfit. Blugi barbati clasici sunt inconfundabili și nu se vor demoda niciodată. Și asta pentru că au un design urban, street like, foarte cool cu care n-ai cum sa dai greș. Poartă-i cu un tricou cu mesaj, o pereche de pantofi sport și ești gata pentru orice provocare!

Blugi barbati clasici deschiși la culoare
Blugi barbati clasici deschiși la culoare
Blugi barbati clasici bleumarin
Blugi barbati clasici bleumarin

Blugi barbati clasici 

Am ajuns la cel mai versatil tip de blugi dintre cele existente. Mereu la modă si perfecți în orice tip de ținută și pentru orice siluetă, blugi barbati clasici rămân mereu în atenția bărbaților. Motivul este simplu. Cu o astfel de pereche de blugi nu ai cum să greșești. În contextul unei ținute tip office, acești blugi împreună cu o cămașă si un sacou te vor clasifica rapid printre cei mai bine îmbrăcați bărbați din birou.

Acest tip de blug îți oferă un look mai masculin și mai flatant decât cel pe care ți-l oferă cei skinny. Iar dacă până acum lucrurile nu îți sunt relativ clare în ceea ce privește tipurile de blugi, trebuie să știi întâi că există și diferite tipuri de denim.

La origini, denimul a fost un material din care se confecționau pantalonii marinarilor. Aceștia preferau denimul pentru că era mult mai rezistent decât bumbacul sau pantalonii fabricați din alte țesături.

Blugii din denim albastru sunt clasici când vine vorba de o pereche de blugi. Adânciți în istorie, practic, au fost prima varianta de culoare. Jean-ul albastru a fost faimos în anii 1950, când faimoși de la Hollywood, precum James Dean și Marlon Brando, i-au îmbrăcat în filme precum „The Wild Ones” și „Rebel Without A Cause”.

Blugi barbati albastru închis
Blugi barbati albastru închis
Blugi barbati clasici albastri
Blugi barbati clasici albastri

Blugi skinny bărbătești

Sunt foarte elastici, ceea ce înseamnă că își păstrează forma după fiecare purtare. Cel mai bun și mai simplu mod de a purta blugii skinny este cu un tricou.

De ceva vreme, blugii skinny au fost campionii necontestați ai lumii denimului pentru bărbați. O pereche de blugi care îmbrățișează piciorul își pastreaza încă locul în top, mai ales daca doriți o vibrație de cool-guy și să-i asortați cu un tricou și o pereche de mocasini.

Dacă ai picioarele foarte subţiri este mai bine să rămâi la blugi barbati clasici pentru că acest tip de blugi nu va face altceva decât să accentueze această trăsătură şi să îţi idea o alură prea feminină. În caz contrar ai liber să porţi blugii skinny oricând vrei să ai o ţinută relaxată. Totul ține de stilul personal.

Imbracaminte-Barbati-Forever21-Faded-Wash-Skinny-Jeans
Blugi-Barbati-Forever21-Faded-Wash-Skinny-Jeans
Imbracaminte-Barbati-Forever21-Paneled-Skinny-Jeans-DENIM-WASHED
Blugi-Barbati-Forever21-Paneled-Skinny-Jeans-DENIM-WASHED

Blugi slim barbati

Pentru cine nu știe, există o mare diferență între modelul slim fit și cel skinny. De multe ori, bărbații tind să confunde cele două tipuri de pantaloni.

În vreme ce skinny jeans se pot confunda foarte ușor cu o pereche de colanți, pantalonii slim fit nu îți strangulează gambele. Pantalonii slim fit sunt ceva mai mulați în partea taliei, coborând pe linia piciorului până la manșete.

Dacă ești mai degrabă suplu, cea mai bună alegere pe care o poți face sunt articolele de îmbrăcăminte cu o croială de tip slim fit. De ce? Pentru ca acestea sunt mai cambrate și au fost realizate astfel încât să urmeze liniile corpului tău. Astfel, vei obține un outfit care îți va avantaja și pune în evidență silueta.

Imbracaminte-Barbati-Buffalo-David-Bitton-Six-X-Slim-Straight-
Imbracaminte-Barbati-Buffalo-David-Bitton-Six-X-Slim-Straight-
Blugi barbati slim negri
Blugi barbati slim negri

Blugi barbati de firma

Domeniul fashion s-a dezvoltat atât de mult încât, astăzi, marile branduri își surprind fanii cu articole de îmbrăcăminte ce au croieli dintre cele mai diverse. Atunci când căutați blugi barbati emag veți fi surprinși de numărul mare de vânzători care vând firme.

Însă țineți cont că blugi barbati clasici ieftini veți putea găsi inclusiv în magazine cu renume. Iată câteva exemple: Zara, Lee Cooper și de ce nu, chiar Wrangler. Desigur, calitatea este una care nu lasă deloc de dorit.

Lee - Jeansi Daren
Lee – Jeansi Daren
Blugi ZARA Kid Blue
Blugi ZARA Blue
Imbracaminte Barbati Vans Vans X Wrangler 13MWZ Denim in Prewash Indigo Prewash Indigo
Imbracaminte Barbati Vans Vans X Wrangler 13MWZ Denim in Prewash Indigo Prewash Indigo

Concluzie

Încercați diverse modele de blugi, însă nu uitați cei care vă pot scăpa din orice încurcătură sunt blugi barbati clasici. Oriunde și la orice ținută!

Wrangler - Jeanși Greensboro
Wrangler – Jeanși Greensboro
Posted in Fără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *