Blugi barbati Levis și istoria brandului

Blugi barbati Levis și istoria brandului

Levi’s este brandul principal al companiei Levi Strauss și are o istorie impresionantă în spate. Cu siguranță, toată lumea cunoaște pantalonii din denim comercializați de acest brand, însă puțini îi știu istoria. Practic, Levi Strauss este compania care a inventat blugii albaștri, în urmă cu mai bine de 140 de ani.

Levi Strauss a vrut să se diferenţieze clar de celelalte firme şi a devenit prima companie din industria vestimentară care a „scos la vedere” numele brandului, alb pe roşu, cusut pe buzunarul din spate al blugilor.
Brandul Levi Strauss – prescurtat Levi’s a promovat întotdeauna în reclame durabilitatea blugilor pe care îi produce din 1873 şi până astăzi. Dar cât de rezistenţi sunt ei de fapt, e deja cunoscut și din levis online.

Imbracaminte Barbati Levi's 510trade Skinny Night Shift
Imbracaminte Barbati Levi’s 510trade Skinny Night Shift

Blugi barbati levis

Ținutele Levi’s sunt destinate vieţii de zi cu zi. Blugi barbati levis exemplifică perfect stilul clasic american, cool și relaxat.
Blugi barbati levis reprezintă o alegere ideală atunci când vă doriți să cumpărați o pereche de blugi rezistenți și făcuți din material de calitate.
Blugii levis ieftini își schimbă în continuu designul pentru a atrage un număr cât mai mare de cumpărători.
Este foarte important să știi ce fel de blugi să îți alegi.

Imbracaminte-Barbati-Levis-505reg-Regular-Springstein
Imbracaminte-Barbati-Levis-505reg-Regular-Springstein
Imbracaminte Barbati Levi's 502trade Regular Tapered Jeans Grated Warp
Imbracaminte Barbati Levi’s 502trade Regular Tapered Jeans Grated Warp

Modelul de jeans levi strauss 501 original

„Uau, 145 de ani. Simt că de fiecare dată când spunem asta trebuie să ne oprim pentru a reflecta puțin. Există foarte puține produse de îmbrăcăminte în istoria omenirii care pot concura din perspectiva longevității. Privindu-l dintr-un unghi antropologic, modelul 501® este ceva ce inspiră respect din tot sufletul. Nu cred că a existat ceva atât de utilizat și testat sau ceva care a avut un impact cultural atât de mare. Este incredibil. În luna mai sărbătorim „Ziua 501®” (ziua de 20 mai 1873 a fost dată brevetului nostru pentru nitul de la buzunar) și avem câteva modele speciale 501® care vor ajunge în magazine. Există o ediție limitată 501® – cu un „tiv expresiv”, care are Levi’s® 501® scris pe margine și butonii aurii.

Levi's - Jeansi 501
Levi’s – Jeansi 501

Există o poveste interesantă în spatele butonilor – am descoperit recent o pereche de 501 headstock 1947, ceea ce înseamnă că nu a fost niciodată purtată. Orice entuziast al denimului va recunoaște produsele din ’47 ca „blugi de senzație” și găsirea unei astfel de perechi este ceva incredibil! Oricum, butonii de pe această pereche specială au fost oxidați până la o culoare aurie – așa că am replicat nuanța aurie pentru aceste ediții limitate. Există și alte două „modele aniversare 501®”. Un set va avea butonii multicolori.

Levi's - Jeansi
Levi’s – Jeans

Ultimul set are butoni roșii cu 501® scris în alb, în varianta pentru bărbați. 145 de ani. Uimitor. La mulți ani 501! „, a declarat Jonathan Cheung, Head of Design Levi.

Nu este un mod greșit de a purta blugii drepți 501, dar cu manșetele răsucite de două ori este destul de clasic. Purtați cu bocanci din piele, pantofi sau clasicii teniși, nu ai cum să dai greș. Poți îmbrăca chiar și camasa blugi barbati levis, va fi o ținută casual perfectă.

Levi's - Jeansi 501 Original
Levi’s – Jeansi 501 Original
Levi's - Jeansi 501
Levi’s – Jeansi 501 negri

Vezi aici oferte la blugi barbati levis în zeci de magazine online de haine

Poți găsi pe acest site zeci de blugi levis de dama. Trebuie doar să accesezi linkul și o să fii redirecționat spre o pagină unde ți se vor afișa zeci de oferte la blugi barbati levis.
Din acele oferte poți alege acei blugi levis care ți se potrivesc cel mai bine și care îți vor scoate în evidență calitățile corpului tău.

Levi's - Pantaloni scurti jeans 501
Levi’s – Pantaloni scurti jeans 501

De ce să-ți cumperi blugi scumpi

Pentru că valoarea crește odată cu timpul. Pe măsură ce îi consumi, blugii tăi devin mai scumpi. Nu vor fi doar o pereche de pantaloni pentru tine, ci o parte din personalitatea ta. Vei vedea că materialul e viu și se modifică treptat, în funcție de cât de des îi porți și la cât stres îi supui. Astăzi, piața e în continuă creștere și se împarte în mass market, standard și premium. Desigur, cea mai mare pondere o are prima, deoarece majoritatea populației vrea ceva la un preț cât mai mic.

Consumatorul român, cel cu venituri medii, optează pentru brandurile mai cunoscute din centrele comerciale.
Odată ce investești bani într-o pereche de calitate, care te va ține mai mult timp, costul per purtare va fi mai mic decât dacă ți-ai cumpăra constant tot felul de blugi mai ieftini.

Levi's - Jeansi 501 Regular Fit
Levi’s – Jeansi 501 Regular Fit
Levi's - Jeansi 502
Levi’s – Jeansi 502

Cică un om are în șifonier nu mai puțin de 7 perechi de blugi

Levi Strauss & Co declară însă că rămâne ghidată de aceleași valori: empatie, originalitate, integritate și curaj pe care dorește să ce inspire și celor care poartă jeanşii lor. Brandul acesta este un pion important în industria fashion.

Blugii ”Levi”s” sunt mereu la modă și la mare preț, după cum s-a dovedit și la o licitație din 1997, când una din primele perechi de blugi barbati levis s-a vândut pentru respectabila sumă de 25.000 de dolari.

Levi's - Jeansi 501
Levi’s – Jeansi 501

Blugii Levis sunt întâlniți pe scară largă în întreaga lume și sunt căutați atât de mult tocmai pentru că sunt de calitate și au o mare popularitate pe întreg globul pământesc.

Levi's - Jeansi 501
Levi’s – Jeansi 501
Posted in Fără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *