Cum să cumperi perechea perfectă de blugi | 5 stiluri comune de denim și ce este potrivit pentru tipul tău de corp

Perechea perfectă de blugi barbati? Poate nu ai ajuns niciodată pe blugi-barbati.ro

Articolul sfânt al garderobei casual a unui bărbat.

Denim poate fi îmbrăcat …

…ușor de purtat….

… la aproape orice eveniment, la o întâlnire, cu cămașă neagră.

Și chiar și atunci, purtarea de blugi și cămăși negre vă poate aduce în anumite întâlniri frumoase oriunde în România, dar și peste hotare!

Blugi ZARA Trevor Blue
Blugi ZARA Trevor Blue

Deci, dacă blugii sunt atât de grozavi, de ce unii bărbați poartă blugi care îi fac să pară răi?

De ce atât la așa mulți bărbați le este greu să găsească blugii perfecți?

Blugi bărbați cu fason jegging cu talia regulara
Blugi bărbați cu fason jegging cu talia regulara

3 motive pentru care bărbații găsesc greu blugi perfecți

1. O lipsă de înțelegere a aspectului în care jeanșii arată bine pe corpul lor.
2. Lipsa de stiluri adecvate disponibile atunci când fac selecția.
3. Confuzie despre detaliile stilului, cum ar fi greutatea, spălarea etc.
Ei bine, în acest articol – vă ajutăm să rezolvați aceste probleme, astfel încât să puteți găsi perechea perfectă!

Curios despre ce blugi mi se par cei mai confortabili de pe planetă și suficient de inteligent pentru a purta cu un sacou sport?

Îmi place foarte mult abordarea de denim Mott & Bow, în special angajamentul lor de a vă ajuta să găsiți perechea perfectă de blugi.

5 articole comune din denim disponibile pentru bărbați

Blugii sunt marcați cu etichete subțiri, pentru picioare subțiri sau drepte – acestea sunt o indicație a tipului de conformație pentru care sunt concepute blugii.

Blugi ZARA Lukas Blue
Blugi ZARA Lukas Blue

Skinny – Ultima adăugare a familiei de blugi, acest stil este o formă mai strânsă cu o deschidere conică a picioarelor. În general, scăzut până la mijlocul corpului cu închidere cu fermoar. Skinny de la șold până la tiv.
Subțire – Nu prea strâns, nici prea slăbit. În general, la mijlocul creșterii cu închidere cu fermoar. Drept prin șold, subțire prin coapsă cu o deschidere mai îngustă a piciorului.
Regular – blugi cu picioare drepte, în general cu o creștere mijlocie. Piciorul pantalonului cade drept de la genunchi la tiv, cu o deschidere destul de mare a piciorului. Drept prin șold și coapse.
Relaxat – O potrivire liberă de la talie până la deschiderea piciorului, un denim tăiat relaxat nu va îmbrățișa nicio parte a corpului.
Loose – O formă potrivită. Cea mai spațioasă potrivire de blugi, oferă o mulțime de spațiu în coapse, picioare și fund pentru bărbații care au nevoie.

Blugi barbati drepți
Blugi barbati drepți

Best mens jeans

Pe lângă alegerea stilului, alte două aspecte importante pentru achiziționarea pantalonilor denim potriviți sunt înălțimea blugilor și dimensiunea.

Înălțimea (lungimea) este măsurarea de la bază la vârful taliei. Socoteala de bază a blugilor pentru bărbați sunt – talie ridicată, talie mijlocie,  talie joasă.

Blugii cu talie înaltă sunt minunați pentru băieții mai mari. Cel mai bine este să evitați să vă îmbrăcați în tricou cu blugi în talie înaltă.

Blugii cu talie medie sau mijlocie sunt minunați pentru bărbații care preferă să-și înfige tricourile în pantaloni.

Blugii low rise oferă o ținută casual și par un aspect mai relaxat. Aceștia sr poartă peste nasture.

Blugii cu talie joasă sunt purtați la talie.

Blugi negri cu talie înaltă
Blugi negri cu talie înaltă

Alegerea jeanșilor potriviți pentru cele 5 tipuri de corp

Pentru a găsi cel mai flatant stil de blugi este nevoie de încercare și eroare, dar următoarele sfaturi vă vor ajuta să găsiți ceea ce se potrivește cel mai bine tipului dvs. de corp.

Best fitting jeans

Jeansul perfect pentru bărbații care sunt subțiri sus în jos. Uneori, denumit ectomorfic, acest tip de corp are o construcție ușoară și se caracterizează printr-un piept plat, umeri mici și mușchi slabi. Acest tip de corp are un metabolism rapid și îi este greu să crească în greutate.

Ce sa porți. Blugi drepți pentru picioare, cu o talie joasă care îți flatează construcția zveltă. Sunt încăpători, fără a atrage atenția asupra picioarelor nedefinite.

Blugi ZARA Louis Dark Green
Blugi ZARA Louis Dark Green

Stilul de evitat: Piciorul larg și blugii baggy vor arăta prea lăsați pe tine.
Blugii skinny te fac să pari și mai subțire. Acestea tind să fie prea spațioase – creând un aspect sloppy și atrag atenția asupra picioarelor tale subțiri. Blugii în talie ridicată iti vor arăta partea de sus a corpului mult prea mică.

Cum arată blugii perfecți pentru bărbații sportivi

Bărbatul sportiv are o talie subțire, cu picioarele și fesele musculare. Justificați munca grea din sala de sport purtând blugi care vă accentuează corpul tonifiat.

Ce se potrivesc. Blugi subțiri, cu picior drept și blugi tăiați se potrivesc bărbaților sportivi. Stilurile cu talie joasă sunt mai bune decât cele cu talie înaltă.
Buzunarele blugilor ar trebui să fie un set mic și mai larg – pentru a-ți arăta fundul tonifiat.

Stiluri de evitat. Blugi baggy care ascund forma corpului tău. Potrivirile obișnuite cu picioarele late vor crea un dezechilibru făcând picioarele să pară mai mari în comparație cu partea superioară a corpului.

Jeansul perfect pentru bărbații cu foarte multă musculatură pe picioare

Bărbații care frecventează sala mai mult pentru exerciții la picioare, diverși sportivi au picioarele mult mai mari. O pereche de blugi cu picioare drepte ajunge să pară ca niște blugi skinny pe ei.

Ce sa porți. O talie obișnuită cu un picior mai larg arată cel mai bine la bărbații musculari. Acest stil accentuează corpul tonifiat.
Buzunarele trebuie să fie mari, apropiate și adânci. Aceste buzunare vă vor face spatele să pară mai mic.

Blugi ZARA Elliot Blue
Blugi ZARA Elliot Blue

Ce să eviți. Blugi tăiați – gaura te va face să pari mai gras. Blugi prea strâmți, subțiri, care nu lasă nimic imaginației și fac ca mușchii să pară mai încărcați.

Blugi perfecti pentru bărbați cu șolduri late

Bărbații cu șolduri mari necesită o lățime egală a picioarelor, de la șold până la tiv. Corpul tipic al jucătorului de fotbal – picioare groase și late, cu șoldul mai larg decât talia.

Ce să porți. Blugi relaxați pentru a obține o ținută confortabilă, astfel încât blugii să nu se întindă în zona inghinală.
Blugii cu picioare drepte, cu o talie înaltă mențin o lățime egală de la șolduri până la tiv. Blugii largi cu un picior larg și poaterior oferă o opțiune confortabilă pentru un aspect casual.

Stiluri de evitat. Blugii skinny sau conici vor crea o siluetă feminină. Blugii cu talie joasă, care stau pe șold accentuează șoldurile late.

Blugi perfecți pentru bărbați cu talie mare, cu burtă

Bărbatul de dimensiuni mari are burtă, are coapse mari. Blugii în talie înaltă aplatizează acest defect.

Blugi ZARA Brett White
Blugi ZARA Brett White

Ce să porți. Blugii care se potrivesc sunt mai bine – tăiați drept cu un picior lat. Blugi relaxați, clasici.

Stiluri de evitat. Evitați blugi skinny și slim fit. O siluetă subțire a picioarelor creează un dezechilibru exagerat în aspectul tău. Blugii evazați sau decupați, vor face ca picioarele să pară mai mari.

Denimul

Despicarea se referă la marginea curată și finisată pe țesătura din denim.

Marginile auto-finisate împiedică destrămarea țesăturii. Țesătura îngustă, țesută pe țesuturile tradiționale, are ca rezultat blugi de calitate premium – calitatea se reflectă în costurile abrupte ale blugilor.

Denim brut se referă la denim care nu este prelucrat, netratat și nu este spălat în prealabil.

Uneori numite, denim uscat , blugi cruzi (în stare brută materialul) sunt denim indigo, făcut direct din țesături.

Odată cu uzura, blugii cruzi dezvoltă un aspect unic.

Blugi Levis, blugi cu denim aproape brut
Blugi Levis, blugi cu denim aproape brut

Alți factori de luat în considerare în timp ce achiziționați jeans

Greutatea materialului din denim afectează respirabilitatea și modul în care blugii îmbracă picioarele.

Spălarea acidă, spălarea pietrelor și spălarea vintage sunt tratamente obișnuite pentru a produce un model și o nuanță pe pantalonii din denim. Blugii dintr-o spălare clasică sunt o soluție bună – aceștia nu sunt în mod substanțial decolorați. Sunt un articol necesar în garderobă pentru bărbații care poartă blugi în mod regulat.

Albastrul închis este cea mai versatilă culoare pentru blugi. O pereche de blugi de culoare albastru închis poate fi îmbrăcată în funcție de ocazie și poate fi purtată cu cel mai mare număr de ținute din garderoba ta.

Cereți o modificare a lungimii . Majoritatea mărcilor oferă reglarea gratuită a lungimii la blugi.
Pantalonii din denim tind să se întindă cam la dimensiuni complete în primele 10-20 de purtări.

Blugi Kiabi Petros White
Blugi Kiabi Petros White

De unde cumpărați blugi? Nu vă descurajați dacă tipul dvs. de corp nu vă va permite să vă încadrați în cea mai recentă tendință în materie de blugi. Încercați vu o croială clasică.

Nu poți greși cu o pereche de blugi care ți se potrivesc perfect.

Mott & Bow blugi artizanali premium pentru băieți dintr-o unitate de familie

Sursă din denim de cea mai înaltă calitate și fac blugi cu aspect excelent, cu o estetică simplă, extrem de confortabili.

Sistemul lor gratuit de încercare la domiciliu vă permite să încercați câteva dimensiuni diferite înainte de a lua o decizie finală de cumpărare.

Pagina de știință denim de pe site-ul Mott & Bow este plină de informații despre procesele mecanice utilizate pentru construcția și designul unei perechi de blugi de calitate.

Prin crearea blugilor înșiși și prin vânzarea directă a consumatorului, ei sunt capabili să elimine marcajele de vânzare cu amănuntul care cresc costurile tipice de blugi designeri și oferă acești blugi de înaltă calitate la un punct de preț corect .

Blugi barbati albastru deschis
Blugi barbati albastru deschis

Vrei să știi de unde poți să îți găsești perechea de blugi potrivită, blugi-barbati.ro este soluția perfectă pentru că expune peste 2000 de modele de blugi, greu să nu iți găsești ce îți dorești!

 

Posted in Fără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *