Blugi barbati rupti la modă și în 2020

Blugii sunt un punct de plecare natural în fiecare garderobă. Nu există nici un dubiu că bărbații și femeile au gusturi diferite. Ceea ce femeilor li se pare de-a dreptul adorabil, bărbaților li se pare chiar respingător. Și nu există excepții nici în domeniul modei. Astăzi facem referire la blugi barbati rupti.
Cred că umblă peste tot vorba că ești mai stilat dacă porți blugi barbati rupti. Sigur că te poți folosi de acest avantaj pentru a scoate niște perechi vechi din garderobă dacă ești priceput la un pic de „artă”, cu puţină răbdare şi îndemânare! Sau poți cumpăra!

Blugi Barbati Levi's 501reg Original Damaged HectorWarp Stretch
Blugi Barbati Levi’s 501reg Original Damaged HectorWarp Stretch

Blugi barbati rupti sau tociți

Ești genul de bărbat mereu conștient şi atent la modul cum arată. Specialiștii în materie te califică drept „însetat de experiențe noi”, şi nu se referă doar la partea vestimentară.

Această “modă” nu va ține o eternitate. Însă, cu toate astea și blugi barbati rupti pot exprima personalitatea unui om foarte bine și cu stil, mai ales dacă este asortat cu alte articole vestimentare care sunt foarte simple. Poți profita de valul de modele blugi rupti barbati Zara. Nu se recomandă supraîncărcarea look-ului.

Cu siguranță vor ieși din moda mainstream la un moment dat, dar așa va fi și cu tenișii (gen Converse) și cu ramele de ochelari (gen ce promovează Ray Ban) și multe alte articole care în momentul de față sunt în trend.

Blugi barbati rupti de firmă
Blugi barbati rupti de firmă
Blugi Barbati-Forever21-Faded-Wash-Skinny-Jeans
Blugi barbati-Forever21-Faded-Wash-Skinny-Jeans

Nu deveni o victimă a modei

Ce înseamnă să fii o victimă a modei? O victimă a modei adoptă noile trenduri, cumpărând tot ceea ce dictează magazinele şi moda, fără a lua în considerare tipul tău de corp, vârsta şi felul în care stau hainele pe tine.

Revistele de modă și canalele de televiziune arată haine care sunt purtate de vedete şi manechini celebri. Multe din aceste articole sunt foarte scumpe și majoritatea oamenilor nu și le pot permite.

Într-un final, aceștia ajung să reducă din cheltuieli pentru a își putea cumpăra acel articol și a se transforma într-o reclamă ambulantă a mărcii respective.

Blugi barbati de firma nu înseamnă prețuri exorbitante, studiați online acest fenomen și veți fi surprins de concluzie.

Pantaloni stil blugi pentru barbati
Pantaloni stil blugi pentru barbati

Dacă trei sau mai multe articole din șifonierul tău sunt considerate a fi un must-have, atunci eşti în pericol.
Întreabă-te, când îţi cumperi blugi bărbați rupți, dacă o faci pentru că îţi plac sau pentru că sunt la modă.
Nu purta niciodată mai mult de două articole la modă.

Nu te mai referi la hainele tale folosind numele designerului (tricoul Adidas, blugii Diesel). E de ajuns să îi zici articolului pe nume.

Blugi clasici pentru barbati
Blugi clasici pentru barbati

Blugi barbati clasici

Este firesc faptul că există anumite locuri în care blugi barbati rupti nu își au locul, și da, o pereche de jeanși clasici este mult mai versatil.

Blugi barbati clasici sunt versatili fiindcă îi poți purta în oraș, la muncă, la un interviu, la școală. Îi poți purta și iarna fără să intre aerul rece prin tăieturi, diverse evenimente etc. Aceștia te pot ajuta la crearea de diverse ținute și în multe situații cei tăiați sunt nepotriviți.

Un alt avantaj este că jeanșii îi poți rula pentru a crea acel efect de ținută estivală sau ai un imprimeu interesant pe interior. Dacă ai face asta în cazul jeanșilor tăiați ai încărca ținuta prea tare vei arăta ca cineva care se chinuie cu disperare să iasă în evidență. Păstrează personal branding chiar dacă uneori alegi și alte articole vestimentare.

Blugi barbati clasici confort
Blugi barbati clasici confort
Blugi barbati clasici albastri
Blugi barbati clasici albastri

Concluzie

Să recapitulăm despre blugi barbati rupti. Nu îi poți purta la prima întâlnire, nu te poți duce în majoritatea situațiilor așa la lucru, nu te poți prezenta la un interviu astfel îmbrăcat, iarna când este destul de rece.

Dacă mergi la un eveniment mai special, la teatru și multe alte situații similare, reorientează-te. Așa că tot timpul vor fi păreri pro și contra indiferent ca blugi barbati rupti. Îndrăznește să ai și tu în dulap. De ce nu?

Blugi barbati slim
Blugi barbati slim

 

Posted in Fără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *