Blugi barbati Zara

Blugi barbati Zara

Dacă ești unul dintre bărbații care preferă comoditatea unei ținute, cu siguranță că ai in garderobă câteva perechi de jeans. Și dacă ești în căutarea unei noi perechi, ai ajuns exact unde trebuie.

Avem blugi barbati Zara de diverse modele și mărimi. Pentru sezonul 2020 se vor purta blugi barbati slim, care se vor potrivi de minune cu un tricou lejer și o pereche de teniși.

Modelele prezentate le puteți găsi pe blugi-barbati.ro click aici.

 

Blugi ZARA Hal Black
Blugi ZARA Hal Black

Blugi barbati Zara

Blugi barbati Zara, extrem de versatili deoarece se pot integra cu ușurință în diverse ținute, fie că acestea sunt casual sau elegante.

Astăzi, găsim o varietate de modele si de culori de pantaloni care mai de care mai deosebiți și îi putem achiziționa cu ușurință de oriunde, de la cele mai elegante magazine sau chiar de la un magazin online.

Blugi ZARA Lukas Blue
Blugi ZARA Lukas Blue
Blugi ZARA Ryan Blue
Blugi ZARA Ryan Blue

Comozi si practici, blugii reprezintă astăzi piese vestimentare fără de care nu ne-am imagina moda și sunt considerați elemente esențiale în majoritatea ținutelor pe care le creăm. Însă până să facă parte din viața de zi cu zi și din ținutele femeilor, aceștia erau purtați strict de către bărbați și erau considerați nepotriviți pentru femei, fiind pantaloni de lucru.

Odată cu trecerea timpului și cu modernizarea societății, blugii au fost introduși treptat in vestimentația femeilor, devenind astfel unul dintre cele mai purtate obiecte vestimentare din lume.

Blugi ZARA Trevor Blue
Blugi ZARA Trevor Blue
Blugi ZARA Elliot Blue
Blugi ZARA Elliot Blue

Modele de jeanși Zara barbati

Modelele de blugi Zara baieti includ jeanși în diferite forme, stiluri si culori, satisfăcând cele mai pretențioase gusturi.

Model clasic pentru bărbați

Blugi barbati clasici, blugi drepți, cu talie normală, care să nu fie strâmți pe picior. Ei nu trebuie să fie decolorați, cu rupturi sau alte briz-briz-uri ca pentru adolescenți. Iar prețul este mai mult decât convenabil, materialul blugilor este foarte rezistent.

Se recomandă modelele al căror material are și un pic de elastan în țesătură, se așează mai bine blugii pe corp și sunt mai confortabili.

Pentru că sunt un model clasic, nu se demodează deloc, așa că este recomandat să ai cât mai multe astfel de perechi de jeanși pentru bărbați. Ideal ar fi să alegi mereu o altă culoare sau nuanță.

Blugi ZARA Kid Blue
Blugi ZARA Kid Blue

Blugi barbati slim

Dacă îți dorești o pereche slim fit, trebuie să știi că îi vei simți mulați puțin pe coapse și genunchi, lărgindu-se la glezne.

Dacă nu ești obișnuit cu astfel de jeanși, senzația ar putea fi ușor ciudată pentru o scurtă perioadă, dar vei arăta ca scos din țiplă, așa că merita din plin.

Dacă îți dorești ceva asemănător, dar mai comozi, ceva mai generoși sunt jeanșii drepți care devin mai largi imediat ce ajung în zona genunchilor.

Bărbații care nu au o formă frumoasă a picioarelor, daca vor alege o pereche de blugi slim, vor fi total dezavantajați de efectul vizual obținut.

Blugi ZARA Brett White
Blugi ZARA Brett White
Blugi ZARA Derek Light Grey
Blugi ZARA Derek Light Grey

Blugii conici

Aceștia au devenit un model la fel de purtat precum blugii slim fit pentru bărbați. Ei devin tip skinny și mai fit pe picioare, pe măsură ce se apropie de gleznă. În schimb, rămân largi la nivelul taliei și al coapselor.

Vă garantăm calitatea produselor noastre și vă invitam sa comandați perechea potrivită de blugi barbati Zara pe www.blugi-barbati.ro

Posted in Fără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *