Ce modele blugi barbati să alegeți!

Blugii îi purtăm cam în orice sezon, sunt foarte lejeri, ușor de întreținut, îi găsim într-o varietate de modele și culori și se asortează oricărui stil. Povestim despre blugi, un articol vestimentar adorat de către ambele sexe, articol care nu trebuie să lipsească din nici o garderobă. O pereche de blugi barbati de calitate nu are cum să lipsească din garderoba bărbatului modern! O piesă clasică, întotdeauna la modă și care îți va da un aer relaxat în orice ținută, blugii sunt preferații domnilor.

Blugi barbati asortați la cămașă
Blugi barbati drepti
Blugi barbati drepti

 

Blugi barbati mereu la modă și la îndemână

De la ținuta de birou împreună cu o cămașă și un sacou, până la ținuta casual, de ieșit cu băieții în oraș, blugii nu au cum sa lipsească din peisaj. Deși nimic nu pare mai simplu decât alegerea unei perechi de blugi barbati, mai ales în cazul celor care nu vor să petreacă prea mult timp la shopping, acum există atât de multe modele și tipuri de blugi, încât, orice bărbat ar fi pus în dificultate. Diversitatea din care poți alege este un mare avantaj.
Trebuie să alegi o pereche de blugi care să se potrivească cu evenimentul unde urmează să mergi. De exemplu, un eveniment formal necesită o pereche de blugi clasici, fără tăieturi sau părți decolorate.
Iată în continuare modele de blugi barbati ce nu trebuie să lipsească din șifonierul bărbaților.

Blugi barbati clasici deschiși la culoare
Blugi barbati clasici deschiși la culoare
Blugi albaștri cu talie medie
Blugi albaștri cu talie medie

Blugi barbati clasici

Blugii clasici sunt simpli și urmează o croială clasică: sunt drepți din talie până în pământ. Au o talie înaltă, sunt croiți drept pe picior și pe partea interioară a picioarelor.
Pentru că sunt un model clasic, nu se demodează deloc, așa că este recomandat să ai cât mai multe astfel de perechi de jeanși pentru bărbați.
Sunt simpli și se potrivesc oricum, oriunde, în ținute lejere. Merg purtați și cu sacouri mai casual, dar și cu geci mai sport. Se potrivesc cu toate conformațiile, mai puțin pentru persoanele cu un corp skinny, mai slăbuțe deci.

Blugi clasici albastru închis
Blugi barbati clasici albastru închis
Blugi clasici de culoare albastră
Blugi barbati clasici de culoare albastră

Blugi barbati slim

Blugii slim fit sunt poate cel mai purtat model de blugi pentru bărbați de după 2000 încoace. Se potrivesc la absolut orice tip de încălțăminte și în foarte multe stiluri și combinații. În plus, îi poți purta și la birou, cu cămăși, sacou. Sunt cea mai bună investiție din garderoba ta.

Blugi barbati slim bleumarin
Blugi barbati slim bleumarin
Blugi barbati slim cu talia joasa
Blugi barbati slim cu talia joasă

Blugi barbati cu tur lăsat

Bărbații cu un stil vestimentar nonconformist adoră să poarte piese de modă care atrag atenția publicului. Dacă ești unul dintre adepții pantalonilor comozi și chic poartă blugi cu tur lăsat pentru bărbați. Stiliștii ne avertizează că blugii cu tur lăsat n-au fost creați pentru toată lumea. Însă, unii bărbați au un simț stilistic rafinat care le permite să poarte acești pantaloni cu atitudine.

 

Blugi barbati cu tur ușor lăsat
Blugi barbati cu tur ușor lăsat

Blugii conici

Aceștia au devenit un model la fel de purtat precum blugii slim fit pentru bărbați. Ei devin tip skinny și mai fit pe picioare, pe măsură ce se apropie de gleznă. În schimb, rămân largi la nivelul taliei și al coapselor.

Blugi barbati conici cu talie medie
Blugi barbati conici cu talie medie
Blugi barbati conici din denim prespălat
Blugi barbati conici din denim prespălat

Blugi din denim negru

Monocromia garantează purtarea lor într-o mulțime de combinații, însă se întrețin mai greu din cauza culorii. Pot da impresia de ținută business, chiar dacă e vorba de una casual.
La prima lor spălare, este recomandat să se spele singuri în mașină. La următoarele spălări aceștia se spală pe dos și împreună numai cu haine închise la culoare pentru a-și păstra nuanța.
Cu o astfel de pereche de blugi nu ai cum să greșești.
Materialul blugilor de calitate costă
Denimul e un material mai inconfortabil decât aproape oricare altul de pe piață. Îi porți pentru că toată lumea îi poartă, pentru că sunt practici și pentru că sunt sexy. Sunt confortabili mai degrabă mintal decât fizic și vin la pachet cu o imagine de care nici măcar nu mai ești conștient.
Însă, cel mai probabil, cumperi blugi de proastă calitate. Pentru că, în principiu, asta găsești în magazinele de la noi. Dacă vrei să te duci la sigur, îți recomand să cumperi online și sa cumperi blugi barbati de firma.

Blugi barbati drepti negri
Blugi barbati drepti negri
Blugi din denim negru spalacit
Blugi din denim negru spalacit

De ce să crești valoarea blugilor tăi?

Pentru că valoarea crește odată cu timpul. Pe măsură ce îi consumi, blugii tăi devin mai scumpi. Nu vor fi doar o pereche de pantaloni pentru tine, ci o parte din personalitatea ta. Vei vedea că materialul e viu și se modifică treptat, în funcție de cât de des îi porți și la cât stres îi supui. Astăzi, piața e în continuă creștere și se împarte în mass market, standard și premium. Desigur, cea mai mare pondere o are prima, deoarece majoritatea populației vrea ceva la un preț cât mai mic. odată ce investești bani într-o pereche de calitate, care te va ține mai mult timp, costul per purtare va fi mai mic decât dacă ți-ai cumpăra constant tot felul de blugi barbati ieftini. Când îți cumperi alte perechi de jeanși, alege nuanțe care nu se regăsesc în garderoba ta.

Blugi de culoare albastru închis
Blugi de culoare albastru închis
Posted in Fără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *